Mijn favoriete tussendoortje (win-actie)

Als je aan mij zou vragen welk tussendoortje ik het lekkerst vind, zeg ik, vol enthousiasme: de apple, ginger & dark chocolate bar van Eat Natural. Ik ben, zoals vele vrouwen en sommige mannen, verslaafd aan chocolade. En om mezelf gezond te verwennen, kies ik regelmatig voor deze bar.

eat natural.1

Naast dat mijn favoriete bar lekker is, zit de bar vol voedingsvezels. En dat de bar glutenvrij en tarwevrij is, is mooi meegenomen. Ik heb zelf gelukkig geen intoleranties, maar voor degene die wel moeten oppassen met gluten- of tarwe inname is deze bar een goede smakelijke oplossing.

En natuurlijk deelt niet iedereen mijn voorkeur voor donkere chocolade. Daarom zitten er nog twee smaken in het assortiment: Chocolate chunks, peanuts & seeds én Maple syrup, pecans & peanuts.

Smaaktest bar with benifits.

En dan nu een smaaktest. Want ik ga natuurlijk alle toegestuurde bars proeven.

  1. Maple syrup, pecans & peanuts: de reep ziet er aantrekkelijk uit, de glans is uitnodigend, de reep geeft een zoete geur af, heeft een zachte bite terwijl de noten zorgen voor voldoende crunch en de maple syrup verbindt het geheel. Per bar: 238 kcal.
  2. Chocolate chunks, peanuts & seeds; de reep ziet er smakelijk uit, ik zie de stukjes chocolade zitten dus ik word enthousiast. De gepofte rijst zorgt voor een heerlijke crunch, de chocolade maakt de reep zoetachtig. De balans tussen de ingrediënten is voortreffelijk. Per bar: 213 kcal.
  3. Apple, ginger & dark chocolate; de donkerste reep van de drie. De onderkant volledig omhuld met donkere chocolade. Elke hap geeft een smaakexplosie van gember en chocolade. Het fruit, de zaden en de gepofte rijst geven ook deze bar een lekkere crunch. Per bar: 195 kcal

Conclusie: ik blijf fan van de Dark chocolate (nr. 3) maar ik ga ook vaker de Chocolate chunks kopen (nr. 2).

eat natural.2

 

Lower calorie bar.

Eat Natural heeft naast de bars with benefits ook lower calorie bars. Deze variant is te verkrijgen in drie smaken:

– Yoghurt & abrikoos met fruit, noten, granen en zaden; 110 kcal. Mijn favoriet!

– Pure chocolade met fruit, noten en honing; 110 kcal.

– Cacao & gember met fruit, noten, granen en zaden; 109 kcal

eat natural.3

Win-actie.

In samenwerking met Eat Natural mag ik vijf win-pakketten weggeven. Dat is toch fantastisch nieuws!

Wat zit er in een win-pakket? 6 bar with benifits (per smaak 2 bars) en 6 lower calorie bar (per smaak 2 bars). Wil je kans maken op een van de winpakketten? Bezoek mijn Instagramaccount en doe mee! Voor meer informatie over de win-actie, lees win-acties

Meer informatie.

Voor meer informatie m.b.t. de Eat Natural bars verwijs ik je graag naar de website van Eat Natural. (http://www.lemarbv.com/eat-natural)

Praat mee & volg.

Deel jouw ervaringen en laat een leuk bericht achter ♡  Volg me op Instagram voor meer inspiratie: Irma.nl (Fitness, Blog, 40+)

Tekst & afbeeldingen @Irma Verschuur. Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Eat Natural / Lemar

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s