Een perfect fit.

Voor degene die mij al een tijdje volgen, weten dat ik een sportieve dame ben. Ik sport niet om af te vallen of om het ideale figuur te creëren. ‘Fit zijn’, is voor mij de motivatie en daarom bezoek ik met enige regelmaat de sportschool.

Maar er is iets wat jullie misschien niet van me weten. Een van mijn grootste wensen is dat ik een kledingkast vol sportkleding heb. Ja, ik houd van mooie felgekleurde sportleggings en topjes. Kun je het je voorstellen: een inloopkast met aan de ene kant leggings in alle kleuren van de regenboog, aan de andere kant alle soorten topjes en in het midden een fantastische collectie sportschoenen. En dan moet ik nog ruimte zoeken voor de wintershirts met lange mouwen, sokken, beenwarmers, haarbandjes en de iPod. Wat een luxeprobleem he!

Sportkleding.

Of je nu een beginnende sporter bent of je viert bijna je 25-jarig jubileum op de sportschool of -club, voor iedereen geldt dat sportkleding prettig moet zitten. Niks is zo vervelend als afzakkende kleding, dat leidt af van de work-out. Of, nog erger, kleding die te strak zit dat zorgt voor een vervelend gevoel en weinig charmante rolletjes. Want nu we het over rolletjes hebben, moet me iets van het hart. Soms is het beter om een maatje groter te kopen (goed bedoeld advies) dan jezelf als een rollade in een te strak touwtje proberen te hijsen. Als je de volgende keer gaat sporten en rondkijkt, weet je waar ik het over heb.

Afhankelijk van de soort sport dat je beoefent, kies je voor passende kleding. In de loop der jaren heb ik geleerd dat goedkoop vaak duurkoop is. Ik kies dus voortaan voor kwaliteit zodat ik, zonder zorgen, mijn sportkleding vaak kan dragen en daarna meteen in de wasmachine kan stoppen.

Dames fitness kleding.

Op mijn Instagram toonde ik vorige week, vol trots, mijn nieuwe sportlegging. Zwart/roze met skully-roses. Deze legging is ter beschikking gesteld door Bodybuildingkleding. Na een bezoek aan deze website was ik verkocht want je vindt er de meest mooie en hippe sportkleding voor zowel mannen als vrouwen. Een bezoekje meer dan waard.

Toen ik het pakket opende en de legging eruit haalde, moest ik even slikken. Mijn eerste gedachten waren: wat een kleine legging, daar pas ik nooit in, hebben ze de juiste maat wel toegestuurd. Ik surfte nog even naar de website en las de tips; de Mfit kleding lijkt klein wanneer deze voor de eerste keer gepast worden, maar dit is bewust gedaan zodat de kleding de perfecte pasvorm heeft. Na 1 keer gesport te hebben zal de kleding perfect aanvoelen. De tips stelde me enigszins gerust. Maar eerlijk is eerlijk, de eerste keer moest ik mezelf erin proppen, nou ja, ik moest mijn billen erin proppen. En ja, net als in de film of in de commercial, sprong ik door de badkamer heen met als resultaat een perfect passende legging. De legging is uitstekend geschikt voor een cardio-work-out en krachttraining; licht en flexibel.

Het oog wil ook wat.

Mijn nieuwe favoriete legging heeft een perfect fit. Dat wil zeggen dat je geen ‘vetjes of putjes’ ziet en het model sluit goed om mijn lichaam aan. Dames, jullie begrijpen vast wat ik bedoel. Het is fijn om je geen zorgen te hoeven maken over hoe je eruitziet tijdens het sporten want we hebben al uitdagingen genoeg; zweetdruppels, mascara die soms uitloopt, rode wangen en we eindigen vaak met een warrig kapsel. Als je kiest voor een goed sportkledingmerk heb je een zorg minder. En zeg nou eerlijk: hoe leuk is kleurige sportkleding?!

 #Praat mee.

Deel jouw ervaringen en laat een leuk bericht achter ♡  Volg me op Instagram voor meer inspiratie: Irma.nl (Creative, Health, Love, 40+)

Bron afbeelding: http://www.bodybuildingkleding.com © Irma Verschuur Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Bodybuildingkleding
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s