Hoelahoepen (win-actie)

We, wij meisjes, hebben het vroeger allemaal gedaan: hoelahoepen. Ook ik! Met één hoepel of met meerdere, alleen of samen met vriendinnen. En als kind bewogen we ons lichaam soepeltje zodat de hoepel de grond niet raakten. Denk er eens aan terug. Had je niet altijd een grote glimlach op je gezicht tijdens het hoelahoepen? Ja, toch?

Bij mij verscheen een grote glimlach op mijn gezicht toen ik online de Bodyhoop tegen kwam. Een hoelahoep voor volwassenen. De bodyhoop is een sportattribuut voor volwassenen. Ik las op de website dat de Bodyhoop vele voordelen heeft zoals: versterking van buik-, rug-, been-, en bilspieren, het doet de tailleomvang afnemen, het verbetert de rompstabiliteit, het verbetert de conditie, rug en heupen worden soepeler, enz. (Uiteraard zijn de resultaten afhankelijk van o.a. je inzet en kunnen de resultaten per Bodyhooper verschillen.) Voor meer informatie over én resultaten van de Bodyhoop: www.bodyhoop.nl

Ik werd nieuwsgierig en bestelde een Bodyhoop want iets nieuws proberen, ligt wel in mijn straatje. De bestelling was gemakkelijk geplaatst en twee dagen later werd de Bodyhoop afgeleverd. Enthousiast opende ik de doos en zette de hoepel in elkaar. Door middel van een kliksysteem zet je de grote hoepel (doorsnede 1.04 meter) in elkaar. Dat was even puzzelen maar bij elke klik werd de glimlach op mijn gezicht groter; mijn eigen hoelahoep!

De eerste keer hoelahoepen.

Ik gaf een zwieper aan de hoepel en tot mijn verbazing plofte de hoepel op de grond. De glimlach veranderde in een beteuterd gezicht. Want, ik kon vroeger best goed hoelahoepen. Wat ging er nu mis? Een groot verschil met de hoepel van vroeger is dat deze hoepel verzwaard is. De Bodyhoop weegt 1,8 kg. En dat is dus even wennen. Maar het duurde niet lang voordat de hoepel gemakkelijk rondjes rond mijn middel draaide. Wat enorm leuk is dit. En ja, het is een workout. Als je de hoepel draaiende wilt houden, zal je je spieren aan het werk moeten zetten. Bijkomend voordeel is dat dit een workout is waarbij je automatisch gaat lachen.

Wie wil een Bodyhoop winnen?

In samenwerking met Bodyhoop.nl mag ik een Bodyhoop wegloten. Wil jij kans maken op deze hoepel, bezoek dan mijn Instagramacount (Irma.nl) en doe mee aan de win-actie. De win-actie loopt van 17-01-2017 t/m 20-01-2017. Voor de spelregels ga naar win-acties.

 

Bron afbeelding: www.bodyhoop.nl Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Bodyhoop.nl
© Irma Verschuur
Advertenties

Een gedachte over “Hoelahoepen (win-actie)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s