Leukste date van 2016!

 

Tegen het einde van het jaar maakt iedereen lijstjes. De verschillende top 10, top 100 en andere toppen vliegen ons om de oren. Ik heb even op Google gekeken, maar je kan het zo gek niet bedenken of er wordt een lijstje van gemaakt. Ik heb geprobeerd om een top 5 van mijn dates te maken maar zoveel noemenswaardige of opvallende dates heb ik niet gehad in 2016. Daarnaast vind ik het contrast tussen de beste en slechtste date veelzeggend. In deze blog laat ik je meegenieten van mijn meest leuke date. Over een paar dagen verschijnt de blog waarin ik schrijf over mijn minst leuke date (spoiler-alert: koud en niet lekker).

 Leuk!

Voorjaar 2016. Deze man, die graag anoniem wilt blijven, kende ik al een aantal jaren. We hadden een soort knipperlicht-relatie. We zagen elkaar soms maanden niet. Maar op het moment dat we bij elkaar waren, leken we wel twee verliefde pubers. Met een heerlijke voorjaarszon aan de hemel wandelden we door het Oosterpark heen, hand in hand. Een prettig, onrustig gevoel in mijn buik zorgde voor een glimlach op mijn gezicht. ‘Blij meisje’, dacht ik bij mezelf. Van de hak op de tak deelde we ons leven van de afgelopen maanden met elkaar. We genoten van de natuur, de mooie grote bomen en op een bankje bekeken we de voorbijgangers.

Toen onverwacht grote donkere wolken samenpakten, liepen we snel naar een gezellig Italiaans restaurant. Nou ja, restaurant, het was eigenlijk meer een Italiaans eetcafétje. Aan de bar bestelde ik een zoete witte wijn en hij een Gin-Tonic. Grappig hoe je sommige dingen onthoudt: dat was de eerste keer dat ik Gin-Tonic proefde… hij deelde graag met me. Met mooie krulletters was de keuze in pizza’s en pasta’s op een groot zwart bord te lezen. We besloten twee verschillende pizza’s te nemen zodat we ook het eten konden delen. We maakten grapjes, maakten een praatje met de gezellige bardame die van alles uit haar handen liet vallen en soms werd ik verrast door een zoen op mijn wang of zijn hand op mijn been. En terwijl we genoten van onze pizza kleurde de hemel donker en begon het pijpenstelen te regenen. Een magisch moment, want het leek erop alsof we even waren afgesloten van de buitenwereld. Verliefde blikken over en weer onder het kletterend geluid van de harde regen. Nadat het was opgeklaard, liepen we door de natte donkere straten naar zijn huis toe waar we genoten van een spetterend vervolg van onze date.

Wat maakte deze date nou de beste date van 2016? Spetterende vonkjes, een fijn onrustig gevoel in mijn buik, pijn in mijn kaken van het lachen, delen, een heerlijk hapje & drankje, vertrouwen en volledig opgaan in elkaar.

Na veel hoge pieken en diepe dalen heeft onze liefde geen standgehouden. Maar, zonder twijfel staat deze date met stip op 1!

 #Praat mee.

Deel jouw ervaringen en laat een leuk bericht achter ♡

Volg me op Instagram voor meer inspiratie: Irma.nl (40+, Fit, Healthy, Creative)

Bron afbeelding: Tumblr,© Irma Verschuur
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s