Waar knappen vrouwen op af?

 

En ook hiervoor geldt: 100 vrouwen, 100 meningen. Vorige week heb ik geschreven over dingen waar mannen op kunnen afknappen. Maar waar knappen vrouwen nou eigenlijk op af? Wat maakt een man onaantrekkelijk? Deze top vijf bestaat uit een combinatie van mijn eigen ervaring, ervaringen van mijn vriendinnen en een enquête op Instagram. Elke afknapper wordt afgesloten met een tip voor de mannen.

 #1 Hardlopers.

Nee, dan heb ik het niet over de sportievelingen. Maar wel over mannen die binnen een uur al weten dat jij de ware bent en je meteen de liefde verklaren. Veel vrouwen ervaren het als verstikkend als een man van 0 naar 100 gaat op een eerste date. Terwijl een vrouw aan het onderzoeken is of ze een vervolgdate met deze man wil, noemt de man in kwestie je al zijn vriendin. Dit is een goede manier om ervoor te zorgen dat er geen vervolgdate komt.

Tip voor de man: doe rustig aan, niks overhaasten. Als je zeker bent van je zaak, neem de tijd en geniet samen. Je hoeft niet meteen uit te spreken dat zij de ware voor je is, maar laat haar wel blijken dat ze speciaal is.

#2 Slechte hygiëne/onverzorgd uiterlijk.

Ja, een inkoppertje. Zo ongeveer elke vrouw knapt af op slechte hygiëne bij een man. Een slechte adem, vieze tanden, onverzorgd kapsel, vieze of kapotte kleding, niet okselfris en ga zo maar door. Als je wilt dat een vrouw je aantrekkelijk vindt, zorg er dan voor dat je er op je best uitziet.

Tip voor de man: het siert je om een trotse man te zijn. Zorg goed voor jezelf. Voor alle hygiëne-uitdagingen is tegenwoordig een oplossing.

#3 Mannen die praten over hun ex.

Mannen die tijdens een eerste date (negatief) praten over hun ex, kunnen een tweede date meestal wel vergeten. Vrouwen vullen zelf het plaatje in: deze man is duidelijk nog niet over zijn ex heen. Ook kwaad praten over exen wordt door vrouwen niet gewaardeerd.

Tip voor de man: praat op een eerste date niet over je ex. Dat is nergens voor nodig. Als je het, op den duur, toch over je ex gaat hebben, wees dan respectvol en neutraal.

#4 Mannen die onzeker en/of emotioneel onvolwassen zijn.

Vragen als ‘vind je me leuk?’, ‘vind je me aantrekkelijk?’ vinden de meeste vrouwen enorm onaantrekkelijk. Net als emotioneel onvolwassen zijn. Stampvoeten of stilzwijgen als het niet loopt zoals je wilt, is geen goede optie. Vrouwen zoeken een man met een ruggengraat, een man die ergens voor staat en die een goed gesprek of discussie niet uit de weg gaat.

Tip voor de man: zorg ervoor dat je de beste versie van jezelf bent voordat je gaat daten. Werk aan, en overkom je onzekerheden. Word mentaal sterk en straal kracht uit.

#5 Telefoon-obsessie.

Wie is er nu niet vaak met zijn of haar telefoon bezig? Op zich weinig mis mee. Maar, mannen, tijdens een date willen wij graag de aandacht. Waarom zou je op date gaan met een leuke vrouw als je alleen maar met je telefoon bezig bent? Het leidt af en zorgt voor onrust. Ook dit is voor vrouwen een grote afknapper.

Tip voor de man: telefoon uit en in de jas en richt je op je date. Maak contact met haar en leer haar kennen zonder dat je constant bezig bent met je telefoon.

 #Overige

Ook nu zou ik er gemakkelijk een top 10 van kunnen maken. Mijn vriendinnen hebben me meer dan genoeg input gegeven. Dank hiervoor! Mijn persoonlijke afknappers? #2 en #4.

 #Praat mee.

Deel jouw ervaringen over afknappers met me.

Laat een leuk bericht achter ♡

Volg me op Instagram voor meer inspiratie: Irma.nl (40+, Fit, Healthy, Creative)

 

Bron afbeelding: Tumblr

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s