Waar knappen mannen op af?

 

100 mannen, 100 meningen. Maar er is een rode draad te bespeuren als het gaat om afknappers. Met een aantal mannelijke vrienden heb ik een dagje heen en weer geappt om achter de grootste afknappers te komen. Ik heb de top 5 hieronder voor je opgesomd. Want wanneer gaan de mannen rennen? En wanneer kunnen wij, vrouwen, een tweede date wel op onze buik schrijven?

Elke afknapper wordt afgesloten met een tip voor de vrouwen.

#1 Vrouwen zonder eigen mening.

De meeste mannen vinden vrouwen zonder eigen mening niet aantrekkelijk. Vrouwen hoeven geen goed onderbouwde mening over de wereldpolitiek te hebben, maar een vrouw moet wel ergens voor staan. Een eigen mening, zonder een arrogante attitude wordt dus gewaardeerd.

Tip voor de vrouw: waarom zou je geen mening over een onderwerp hebben? Vind je eigen stem, verdiep je in zaken en sta ergens voor.

#2 Vrouwen die niks te vertellen hebben.

De stille muisjes, de over-verlegen types, vrouwen die geen gesprek gaande kunnen houden, de inhoud-loze vrouwen. Een voor een vrouwen waar de gemiddelde man op afknapt. Een vlotte babbel valt meer in de smaak.

Tip voor de vrouw: probeer je over je verlegenheid heen te zetten of maak het bespreekbaar. En zorg ervoor dat je ergens over kan meepraten, algemene ontwikkeling siert ieder mens.

#3 Slechte hygiëne.

Dit is natuurlijk een afknapper voor zowel mannen als vrouwen. Zorg altijd voor een frisse adem en een neutrale lichaamsgeur, een beetje parfum mag best. Veel mannen vinden verzorgde handen & nagels en een mooi kapsel aantrekkelijk. Te veel make-up wordt vaak als onaantrekkelijk en nep gezien.

Tip voor de vrouw: neem algemene hygiëne serieus, niet alleen in een date-situatie. Voor alle mogelijke hygiëne-uitdagingen zijn oplossingen.

#4 Klagende en negatieve vrouwen.

Veel mensen hebben een hekel aan klagers. Maar mannen vinden klagende vrouwen, zeker tijdens een date, een echte afknapper. Mannen gaan liever voor een vrolijke, positieve dame.

Tip voor de vrouw: Be your best self en laat je problemen even thuis. Je hebt zelf ook meer plezier als je positief bent en er gelachen kan worden op de date.

#5 Telefoon-obsessie.

Veel mannen vinden het vreselijk als hun date alleen maar met haar telefoon bezig is. Een status-update op Facebook, een leuke foto op Instagram plaatsen of appjes van vriendinnen lezen. Het zorgt ervoor dat de man het gevoel krijgt dat de vrouw niet geïnteresseerd is in hem.

Tip voor de vrouw: telefoon in de tas of jas en richt je op je date. Social Media kan echt wel een uurtjes of twee zonder je.

#Overige

Ik zou er gemakkelijk een top 10 van kunnen maken. ‘Mijn’ mannen hebben me meer dan genoeg input gegeven. Dank hiervoor! En misschien wordt het tijd om een confessie te doen….. Ik maak me weleens schuldig aan afknapper 5. Ik ben namelijk goede vriendjes met Instagram. Wel vraag ik altijd aan mijn date of hij het vervelend vindt als ik één post post. Daarna leg ik snel mijn telefoon weg. Hieruit blijkt dat ook ik niet perfect ben.

De volgende blog gaat over ‘Wat zijn afknappers voor vrouwen’. Input is welkom!

 #Praat mee.

Deel jouw ervaringen over afknappers met me.

Laat een leuk bericht achter ♡

Volg me op Instagram voor meer inspiratie: Irma.nl (40+, Fit, Healthy, Creative)

 

Bron afbeelding: Tumblr

Advertenties

2 gedachten over “Waar knappen mannen op af?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s