Dating tips.

 

De afgelopen weken was mijn agenda gevuld met diverse individuele coaching sessies. En omdat het voornamelijk sessies betrof met mannen, maak ik vandaag een top 5 dating tips voor mannen. Voor de vrouwelijke lezers: als je tussen de regels door leest, kun je voldoende inspiratie en motivatie uit de onderstaande tips halen.

Als ik terugkijk op de afgelopen twee weken was de rode draad: verminderd zelfvertrouwen en hoe vrouwen te benaderen. De onderstaande tips zijn juist van toepassing in het voortraject ‘hoe vrouwen te benaderen’. Want voordat je een vrouw benaderd, is het van belang dat je zelf goed in je vel zit, een duidelijke levensvisie hebt en je rugzak hebt opgeruimd. Deze sessies leverden interessante gesprekken op en gelukkig ook veel tevreden klanten.

 #1 Probeer niet de juiste persoon te vinden, maar wordt zelf de juiste persoon.

Besteed tijd aan jezelf en wordt de beste versie van jezelf. Op werkgebied, op lichamelijke gebied en op communicatief gebied. Besteed niet al je tijd aan het zoeken naar de juiste match. Als je een leuke vrouw wilt, is het belangrijk dat je zelf ook voldoende te bieden hebt. Dus zorg ervoor dat je je rugzak hebt verwerkt, dat je lekker in je vel zit en dan komt die juiste vrouw vanzelf op jouw pad. Werk aan jouw zwakke punten en maak jouw sterke kanten nog sterker.

#2 Ben/wordt een doe-type.

Vrouwen voelen zich meer aangetrokken tot een doe-type dan een afwachtend-type. Dus neem het voortouw in contact maken, een date te plannen en onderneem actie. En dit alles zonder te dominant en overheersend te zijn.

#3 Straal je visie vol zelfvertrouwen uit.

Een man die een doel in zijn leven heeft, is meer aantrekkelijk. Want visie en toewijding zijn aantrekkelijke eigenschappen in een man. Blijf op koers en straal deze visie vol zelfvertrouwen uit. Vrouwen vinden dit meer aantrekkelijk dan een man die met alle winden meewaait. Heb een sterke ruggengraat. Weet wie je ben en wat je wilt in het leven.

 #4 Uit je gevoelens.

De meeste vrouwen vinden het aantrekkelijk als mannen hun gevoelens uiten. Binnenvetters worden vaak als niet-open en moeilijk benaderbaar gezien. Voor het uiten van je gevoelens is het van belang dat je open en transparant bent. Nep-emoties worden niet gewaardeerd. Vind bij jezelf een balans zodat je niet over-emotioneel wordt maar dat je ook geen gesloten boek bent.

#5 Timing.

Soms bevind je je in een situatie waarin andere zaken jouw aandacht opeisen. Je hebt bijvoorbeeld net promotie gemaakt of zit middenin een moeilijke familiesituatie. Soms past het gewoon even niet om een relatie met iemand aan te gaan. Daten wordt dan meer daten om het daten. Je merkt dan dat de timing off is. Het positieve hieraan is dat het een fase betreft want je went aan de drukte van je nieuwe baan of de familiesituatie wordt opgelost. Verandering heeft zijn weerslag op jouw balans en stabiliteit. Te veel afleiding zorgt ervoor dat het net niet past in je leven. Je merkt zelf wanneer de timing weer goed is. Kies dat moment om serieus te gaan daten. Dit vergroot je kansen enorm.

#Praat mee.

Deel jouw dating tips met me en dan maak ik binnenkort een nieuwe top 5.

Laat een leuk bericht achter ♡

Volg me op Instagram voor meer inspiratie: Irma.nl (40+, Fit, Healthy, Creative)

Bron afbeelding: Tumblr

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s